donderdag 13 augustus 2009

Esquelbecq

Ons programma is voor de komende maanden tamelijk gevuld. Zo zouden we vandaag naar Esquelbecq om deze zomer toch nog een paar dagen van onze caravan te kunnen genieten. Uitgerekend vandaag - vanmorgen vroeg al - belde Piet dat ten lange leste toch de garagedeur van mevr P. zou worden geplaatst, nog sterker ze waren al bezig. Het is jammer dat mevr P. er niet bij kan zijn, ze is al een paar weken opgenomen in Aeneas, waar mensen die gedurende enige tijd niet voor zich zelf kunnen zorgen kunnen worden opgevangen. Maar goed haar zoon was wel aanwezig en die hield toezicht op de werkzaamheden.
Wij vertrokken tegen kwart voor tien met zoals gewoonlijk anneke aan het stuur, maar nu ook met de fietsen achterop. De eerste keer op deze auto. Zoals eveneens gewoonlijk stopten we voor een kop koffie bij Carestel en nam ik het stuur over. Maar ik had slaap en besloot in de omgeving van Poperinge toch maar de boel over te laten aan Anneke die vandaag weer aanzienlijk fitter was dan de afgelopen dagen.
Toen we bij Benna kwamen bleek dat Georges inmiddels begonnen was aan de voorbereidingen voor de sauna. Hij had hulp van Chritoph. en samen hadden ze inmiddels het grootste deel van een scheidingsmuur gebouwd van blokken gasbeton. Na de middag werd het werk voortgezet.
Bovendien was afgelopen maandag eindelijk het langeverwachte veulen geboren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten