vrijdag 22 mei 2009

Eten

Het is alweer de laatste dag van ons verblijf in Palm Beach Gardens. Het interview met de City manager was bijzonder interessant, maar zal ik elders verwerken.
Betty en Freerk hadden nog een maaltijdkaart voor een restaurant in de Mall. De kaart was een vergoeding voor het oppassen voor de hond van de buurvrouw.
Vanavond was een goede gelegenheid om gebruik te maken van die kaart. Brio is een groot restaurant met een menu dat goed was en niet echt goedkoop. Tijdens de maaltijd brak een typische tropische regenbui los. Een kortdurend scherm van regen. We zaten met enige verbazing te kijken naar de jonge vrouw die een tafeltje naast ons zat met een jongen van een jaar of tien. De vrouw bleef gedurende meer dan vijf kwartier in gesprek aan haar mobiele telefoon en had geen aandacht voor de jongen, die zich duidelijk zat te vervelen...
Eigenlijk hebben we deze negen dagen nauwelijks hier thuis gegeten. Ik noemde al de appetizers op City Place, maar daarnaast hadden we een avond spare ribs gegeten en zijn we een avond gaan eten in een relatief nieuw restaurant hier in de buurt. Een opvallend gegeven hier is dat in de meeste restaurants de porties zo groot zijn dat er geen doorkomen aan is. Het is niet gek om onder die omstandigheden mee naar huis te nemen wat overgebleven is. De doggy-bag maar in speciaal gemaakte bakjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten