zondag 17 mei 2009

City Place

Betty en Freerk sliepen nog. Het liep tegen tienen en Anneke en ik gingen op de fiets naar de dichtstbijzijnde winkelstrip in Abacoa gaan, een fietstochtje van goed tien minuten langs Military Trail naar het noorden. Het was mooi weer, temperatuur boven de 25 graden wisselend bewolkt en een beetje wind. Voor nederlandse begrippen een mooie zomerse dag.
Toen we terugkwamen zaten Freerk en betty net aan de lunch. Ze hielden er rekening mee dat we buiten de deur zouden lunchen. Of we na onze fietstocht nog zin hadden om naar City Place te gaan? Ja dus. En zo stapten we na de lunch in de auto van Betty en reden naar het zuiden, naar de afweg Okeechobee Boulevard. We vonden een parkeerplaats achter Macy's en liepen vandaar door het winkelcentrum van West Palm Beach. De winkels zijn gebouwd rond een plein met een soort waterorgel: de fontein wordt groter en kleinere op de maat van de muziek. Een gezellige omgeving. Nadat we uitebreid bij Brookstone hadden gekeken en vervolgens bij Barnes and Noble naar nieuwe boeken, kwamen we terug bij Macy's. Daar bleven Anneke en Betty zoeken tussen de dames kleding. Freerk en ik keken elkaar eens aan en besloten dat het aangenamer zou kunnen zijn om op een terrasje wat te drinken, dan hier te wachten.
We namen een biertje en een handige serveerster vroeg ons of we er iets bij wilden - een appetizer - Toen die op tafel stonden voegden Anneke en betty zich bij ons, dus we bestelden nog een appetizer. Toen dat op was kwam onze serveerster weer terug met de vraag of we misschien nog een andere appetizer wilden...
Toen we uiteindelijk opstonden en naar huis gingen hadden we geen behoefte meer aan een warme maaltijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten